Saitko meiltä postia?

Tärkeintä on reagoida nopeasti.

Suomessa voimassa olevan perintälain mukaisesti perimistoimisto saa laskuttaa jokaisesta tekemästään perintätoimenpiteestä. Sinulle edullisin tapa on luonnollisesti maksaa velka heti pois. Älä turhaan odota eräpäivään, ettei suoritus jostain syystä unohdu uudelleen. Toimi heti. Muistathan käyttää viitettä, niin meidän ei tarvitse vaivata sinua uudelleen.

Jos et syystä tai toisesta voi maksaa velkaasi heti tai kerralla, niin ole yhteydessä meihin ennen laskussa olevaa eräpäivää. Voit olla yhteydessä joko puhelimitse laskussa olevaan numeroon, tai vaihtoehtoisesti käyttää sähköistä lomakettamme . Pyritään yhdessä löytämään sinulle sopiva takaisinmaksuaikataulu, sillä haluamme auttaa sinua selviämään laskuistasi.

Mikäli perintäkirje on mielestäsi aiheeton tai laskun saatava epäselvä, ota yhteys laskussa mainittuun palveluntarjoajaan / elinkeinonharjoittajaan asian selvittämiseksi. Tarvittaessa voit tehdä asiasta vapaamuotoisen kirjallisen reklamaation. Meillekin on hyvä ilmoittaa asiasta (esim. kopio reklamaatiosta), sillä keskeytämme perinnän siksi aikaa, kunnes saatavaa koskeva epäselvyys on ratkaistu.
Itse perintää koskevien virheiden osalta voit tehdä kirjallisen reklamaation vapaamuotoisesti tai oheisella lomakkeella . Mikäli kyseessä on ollut aiheeton lasku, keskeytämme perinnän, muussa tapauksessa perintä jatkuu viipymättä.

Mikäli et reagoi saamaasi laskuun eräpäivään mennessä joudumme jatkamaan perintätoimia. Tämä saattaa aiheuttaa sinulle huomattavia lisäkustannuksia. Mikäli jätät velka-asiasi kokonaan tai osittain hoitamatta, sinulle saattaa tulla häiriömerkintä luottotietoihin.
Merkintä saattaa aiheuttaa vaikeuksia mm. asunnon, lainan ja työpaikan saamisessa. Lisätietoja häiriömerkinnästä Suomen Asiakastiedon sivuilla .

 

Toimita valtuutus jos hoidat velka-asioita toisen henkilön puolesta:

 

Valtakirja.docx

Valtakirja.pdf


VALTAKIRJAN TOIMITUS

Postitse:

FC Perintä Oy, Asiakaspalvelu, PL 119, 00121 HELSINKI

Sähköpostitse:

skannattuna liitetiedostona: asiakaspalvelu@flexcash.fi

Puhelimitse:

Voit hoitaa yksittäistä laskua koskevan asian toisen puolesta ilman valtakirjaa puhelimitse, jos henkilö on puhelun aikana läsnä ja valtuuttaa sinut puhelimessa asiansa hoitajaksi.

Asiakaspalvelu

Puhelin 09 4241 7007 (pvm/mpm)
(ark. 09.00-15.00)