Järjestelmät

Pienlainat

Olemme yhdessä suomalaisten ja kansainvälisten pikalainatoimijoiden kanssa kehittäneet järjestelmä- ja palvelukokonaisuuden pikalainoille.

Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa käynnistäneet menestyksellisesti jo useita pikalainakokonaisuuksia.

Konsernimme kautta on mahdollista aloittaa pikalainatoiminta niin Suomessa kuin muillakin markkinoilla. Järjestelmä ja palvelukokonaisuus on rakennettu minimoimaan toiminnan operatiiviset kustannukset, sekä pitää huoli siitä, että liiketoiminnan operointi on mahdollisimman tehokasta kullakin markkinalla.

Mikäli olet aloittamassa pikalainatoimintaa Suomessa tai muualla Euroopassa, niin ole yhteydessä myyntiimme. Räätälöimme kokonaisuuden, joka tarvittaessa pitää sisällään koko ketjun yrityksen perustamisesta aina lopulliseen perintään asti.

Puhelin 020 75 999 15
myynti@flexcash.fi

Pysäköinninvalvonta

Olemme kehittäneet täysin automatisoidun järjestelmän yksityisten pysäköinninvalvojien käyttöön. Järjestelmä mahdollistaa helposti oman alueen pysäköinnin valvonnan operoimisen.

Tarjoamamme kokonaisuus on joko operoitavissa itse tai vastaavasti ostettavissa "avaimet käteen" palvelukokonaisuutena, joka pitää sisällään niin valvonnan kuin laskutuksen ja perinnänkin.

Puhelin 020 75 999 15
myynti@flexcash.fi

Laskutus

Tarjoamme räätälöityjä laskutusjärjestelmiä volymilaskuttajien tarpeisiin. Olemme rakentaneet laskutus kokonaisuuksia eri toimialojen tarpeisiin. Mikäli olette päivittämässä laskutusjärjestelmäänne, niin olkaa yhteydessä myyntiimme.

Puhelin 020 75 999 15
myynti@flexcash.fi

Liikuntakeskukset

Tarjoamme kuntosaleille ja liikuntakeskuksille suunnitellun ajanvaraus-, CRM- ja laskutuskokonaisuuden.

Puhelin 020 75 999 15
myynti@flexcash.fi 

0207-yritysnumeroihimme soittaessa kiinteän puhelinverkon liittymästä puhelun hinta on 8,28 snt/puhelu + 8,76 snt/min. Matkaviestinverkon liittymästä soitettaessa puhelun hinta on 8,28 snt/puhelu + 23,1 snt/min.